A peu per Sant Andreu

a Peu per Sant Andreu

Gairebé no m’ho puc creure però sí, ja està a la venda “A peu per Sant Andreu”, el meu primer llibre il·lustrat. Es tracta d’un recorregut per Sant Andreu de Palomar a través d’unes 100 aquarel·les originals i és tota una declaració d’amor al poble que m’ha vist créixer.

A peu per Sant Andreu està editat per l’Ajuntament de Barcelona dins de la col·lecció Barcelona Carnet de Voyage, compta amb la realització editorial de Zahorí de idees i es pot trobar gairebé a totes les llibreries de Sant Andreu (Dit i Fet, Llibreria Canales, Abacus del Carrer Gran) i algunes de Barcelona (Abacus de Fabra i Puig, Sala ciutat…)

Idioma: Català
Preu: 15.00
Any: 2014
Pàgines: 92
Coberta: Tapa dura
Format: 21 x 15,5 cm
ISBN: 978-849850-542-9
Col·lecció: Carnet de Voyage
Editorial: Ajuntament de Barcelona
Distribució: àgora llibres