Pol i Quim

fb_img_1511541980481-1113238990.jpg

Ja és a la venda a diverses llibreries de Sant Andreu i al web de l’editorial Llop Roig.

POL I QUIM – L’amistat entre un nen i un petit monstre!

A la granja del Pol hi ha arribat el Quim, un animal com cap altre… perquè, en realitat, és com molts altres animals a la vegada! El Pol, desconcertat per aquest animal únic, intenta buscar-li amics entre els animals de la granja. Com que el morro se li assembla al dels porcs, prova a veure si s’entenen bé, com que té la cua com la d’un gall, mira si potser es troba bé al galliner… però, tot i que el Quim i cadascun dels diversos animals s’ho passen bé una estona, arriba un moment en que les diferències son més importants que les semblances superficials. Preocupat perquè no troba amics pel Quim, finalment el Pol s’adona que sí que hi ha algú amb qui el Quim s’entén molt bé: el Pol mateix!

Pol i Quim és una història sobre l’amistat en la diversitat, el valor de la integració i sobre com les simples aparences enganyen.

Dibuixos de Dani Gómez i text de Carlo E. Gallucci

Per a nens i nenes de 3 a 6 anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s