DAU Barcelona 2018

logo-2016.png

Mira que el tinc a prop de casa i mai hi havia participat massa. Enguany, però, ha estat molt diferent.

En primer lloc perquè he pogut participar del #DAUpro. Concretament m’han convidat al Protolab DAU 2018, una jornada d’speed dating entre editors de jocs, per una banda, i autors de prototips i il·lustradors per l’altra. Ha estat molt interessant poder conèixer a tants editors i crec que amb alguns d’ells podríem trobar projectes en els quals col·laborar.

En segon lloc he participat en una entrevista col·lectiva de Meepletopia a diversos il·lustradors que havíem participat al Protolab. Hem xerrat sobre la nostra professió en el mercat dels jocs de taula. Molt interessant!

46507686_2276596489018052_7722606070157279232_n.jpg

Finalment, sempre en qualitat d’il·lustradors, hem participat en una esbojarrada partida d’Scrawl, un joc de Mercurio Distribuciones. És una barreja entre jugar al telèfon i al pictionari. La partida amb Alba Aragón, Laia Martínez, Pedro Soto, Natalia Romero, Amelia Sales i Alba Ginesta no podria haver estat més divertida. Recomano moltíssim el joc!!!