Fent vídeos promocionals

Holi!

Com molts ja sabeu, vaig estudiar Comunicació Audiovisual i vaig aprendre l’ofici d’animador treballant en algunes productores. És per això que una de les parts que més gaudeixo de la meva feina com a il·lustrador és la de generar vídeos per tal de promocionar els meus llibres a les xarxes socials.

Aquest és el darrer que he fet, un vídeo per promocionar la Col·lecció Animalades, que edita Salòria. En aquest vídeo hi ha de tot, llibres que es mouen sols mitjançant stop motion, una panerola que s’endú una gran decepció, jo fent el panoli per Collserola…

El següent vídeo va promocionar Papa, què li passa al tió? i li tinc molt de carinyo per diversos motius. En primer lloc, és el primer que he fet amb animació tradicional (dibuixant tots els fotogrames); en segon lloc, la meva filla es dobla a ella mateixa i, en tercer lloc, a mi m’ha tocat doblar a un tió que va restret (cosa que no pot dir massa gent).

El següent vídeo el vam fer per promocionar el Gnom de Balcó, de Bindi Books. Tècnicament és més senzill, ja que no té animació, però modelar el Gnom va ser tot un repte per a mi. Si voleu conèixer al Carlo o si em voleu sentir posant veu a un gnom emprenyadíssim, l’heu de veure.

Per acabar, el primer vídeo que vaig fer per promocionar un dels meus llibres. Animació senzilleta però força resultona d’una de les escenes més emblemàtiques de Papa, em regales un dinosaure? Qui em coneix sap com he xalat animant un tiranosaure!

I, de moment, això és tot… però en faré més segur. Qui sap? Potser podria oferir els meus serveis com a realitzador audiovisual especialitzar en promoció editorial.